tirsdag 26. mars 2013

Påskeferie!

Skolen jeg går på, Høgskolen i Hedmark, har ikke vinterferie så denne påskeferien var meget etterlengtet. Har prøvd å komme på noe å blogge om, men har ikke kommet på noe fornuftig. Har også prøvd å søkt etter påskesanger, men de eneste som kom opp var enten barnesanger, kirkesanger eller Raske Menn sin påskesang. Så det er ingen sanger som er spesielt rettet mot påsken.

Men det er i alle fall noen nye album som kommer. For eksempel Bleached med "Ride Your Heart" som kommer den 29. mars. Bleached er tøff jentepunk. Et annet album som kommer er Retro Stefson, som kommer ut den 27 mars på platekompaniet, men allerede er utgitt på iTunes. Sjekk ut låta hans "Glow" på YouTube. Men det albumet alle burde sjekke ut, er Gloryhammer med plata, wait for it .......  "Tales from the Kingdom of Fire". Dette er så blodharry at det blir legendarisk, powermetal på sitt beste! Sjekk ut videoen nederst!

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

I morgen skal jeg på hytta, så det blir dessverre ikke noe blogging før søndag. Og med det ønsker jeg alle en god påske med masse sol og altfor mye godteri i påskeeggene deres! Husk Gloryhammer-videoen under, den vil gjøre påsken deres 2 % bedre!!



søndag 24. mars 2013

Konsert med Dunderbeist. "Det Dundret"

I går, lørdag 23 mars, var jeg på Dunder-konsert! Jeg dro med min venn Stein Kristoffer, to venner fra fjorårets Downloadfestival, Torbjørn og Kajsa, og selvfølgelig dagens gjesteblogger, Tina Maria.
Vi var først på middag hos Stein Kristoffer. Der spiste vi herlig mat som han serverte, drakk øl og koste oss. Vi hadde fått høre at MAMMüTH skulle gå på scenen kl 21:00. Siden vi ikke var så gira på å se de, tok vi bussen 20:45 ned til byen. Så vi var ikke på Union før ca 21:30! Og da hadde ikke MAMMüTH kommet på engang. Så vi kjøpte oss en øl, og ventet på at de skulle komme på. Vi måtte jo høre dem siden vi først var der.

Halvveis ned i øl to, kommer de på! MAMMüTH startet med et BRAK!!! Og det sluttet faen ikke, de bare pøste på med mer bråk. Jeg hørte ikke vokalen i det hele tatt før låt nummer to. Vi så han sang og tok i alt han hadde, men det kom lissom ikke noe vokal. Så fortsatte det, bråk og masse tunge lyder som fylte lokalet. Jeg måtte skaffe mine første ørepropper. Tina og jeg stappa en i hvert øre og prøvde å høre om det hjalp noe. Det dempet lyden litt og vokalen kom litt mer frem. men fortsatt et helvete. Jeg så bort på Tina, hun hatet livet sitt og jeg syntes også livet mitt kunne vært litt bedre. Så heldigvis foreslår Stein at vi skal gå å sette oss ut. Vi setter oss ut i "kafeteriaen/puben" på union. Tenkte også for meg selv at MAMMüTH ville høres bedre ut på avstand, men der tok jeg feil. MAMMüTH er like massivt som en faktisk mammut på en negativ måte, mammuter er utdødd, tror ikke MAMMüTH holder ut så mye lengre selv ut ifra min mening.

Endelig pause. Pust, pust, pust.

Så var det Dunderbeist sin tur, aldri hørt de live før så var litt redd etter å ha blitt ødelagt innvendig av å bli trampet på av mammuten. Men jeg har hørt masse på Dunderbeist tidligere, så var nesten sikker på at dette ville bli bedre uansett.

Og JAAAA!! De kommer på scenen og får med hele publikum fra første låt! Dette er tøft, alle hopper og har armene høyt i været og synger med! Høydepunktet var definitivt "Dæns" og "Ta Ei Øks". Alle i publikum dænset og sang med! Skal også sies at "Dæns" er min favorittlåt av Dunderbeist. Men en ting, var det bare meg eller hadde vokalisten i Dunderbeist begynt å trene i det siste og blitt kjempefornøyd med hvordan bicepsen hans hadde blitt? For den viste han frem hele tiden!
Gleder meg til neste gang jeg skal se Dunderbeist, håper bare ikke at Mammuth varmer opp! For da vurderer jeg nesten å droppe det.

fredag 15. mars 2013

Plateanmeldelse: Synne Sanden - Climbing the Rainbow

I 2011 debuterte Synne Sanden med sitt album "When nobody's around". I høst slapp hun singelen "The King in my Kingdom" som gjorde at hun fikk 2. plass i Urørtfinalen. Hun tapte for Phil T.Rich. I dag slapp hun sitt andre album "Climbing the Rainbow".


På denne plata har Synne Sanden fått med seg gjestemusikere Susanna Wallumrød, Kari Harneshaug, Viktoria Winge og hennes store idol, Thomas Dybdahl. Og det er nemlig låta med Thomas Dybdahl, "In Your Embrace" og hennes Urørt-låt "The King in my Kingdom" som er de to virkelig store høydepunktene. Resten av albumet er fint og flott det, men jeg føler at Synne prøver litt for hardt og jeg føler meg bare litt utenfor. Blir for mye lyder og inntrykk. Stemmen hennes er vakker, og det er stemmen hennes som får meg til å ville høre igjennom plata flere ganger. For hun synger fint, veldig fint. Men alt det rundt, blir litt for mye. Så å sette på musikken hennes anbefales, bare du ikke har det på for høyt. Da blir du fort sliten. 

Så neste gang hun gir ut et album, håper jeg hun tenker: "Less is more."  For hun kan, det vet vi. Men dette ble litt for mye og rotete for meg. Så:

Plateanmeldelse: Erik og Kriss - Fem

Før denne plata, har gutta tilsammen ligget nærmere tre år på VG-lista. Med oppfølgeren til "Back To Business" fortsetter Erik og Kriss å levere fengende og humoristisk norsk rap! La meg nå ta deg med låt for låt.
Fem - Erik og Kriss
Fordi vi må (3:24) - Her gjør gutta det de gjør best. Fenger oss med beaten og man digger med. Kul beat, men det er det. Teksten er skrevet fordi de må!

Puls (4:22) - Vet ikke hvorfor, men synes denne er fet. Kommer til å synge på: "Vi gikk fra å ha makspuls, videre til en kalddusj, lever vi i bakrus". 

På huset (3:27) - Sorry, men her skåler jeg for hatere! Teksten er morsom og ironisk. 

Vinner alt (3:33) - Ser for meg at refrenget kan slå an under russetiden i år! Som VG sier det "På den andre siden har «Vinner alt» et kraftig refreng fra Taio Cruz-skolen - skamløst popspikkeri, det står respekt av." 

Derfor synger vi (4:02) - Her stopper det! Dette er dårlig. Hvis dere ikke finner noen ord, så hold kjeft da!

Flomlys (4:27) - Hva er de første 30 sekundene av låta? Og den blir ikke borte. Dette er plagsomt. Bakgrunnslyden er megairriterende og rappinga er katastrofe. "Det finnes ingenting som kler deg bedre enn Flomlys, E - E - EeeeEeeh!"er Erik og Kriss sin versjon. Min versjon av låta lyder: "Det finnes ingenting som kler dere bedre enn strømbrudd, E - E - EeeeEeeh!".

Insomnia (4:17) - Hva er dette? Har du insomnia, sett på denne sangen og du vil sovne. Men jeg kan også garantere at du får mareritt. "Holder oss våkne, vi skal ikke sove i natt, i natt, natten er søvnløs". Blir kun målløs jeg.

For alltid (3:52) - Erik og Kriss burde legge opp nå og bare leve på det de tjener nå for alltid. Fordi vi kommer alltid til å høre på dere når vi er på fest.

Frostrøyk (3:52) - Det kler ikke Erik og Kriss å prøve å være seriøse rappere. Dette er flaut å høre på. Gå tilbake til låter som "Ølbriller", det kan dere!

Soundtracket til en generasjon (3:34) - Håper ikke dette er soundtracket til min generasjon, men 98-kidsa right? Men til tross for det, platas beste låt.

Hennes gråt (3:40) - Fet beat men teksten er latterlig. Det er utsagn som "ErikogKrisstne" og "Det er vel derfor disse chicksa flasher tittsa sine," som gjør at det er jeg som ender i gråt.

Det er to låter jeg virkelig liker på denne plata og det er "Soundtracket til en generasjon" og "På huset". De er både bra, morsomme og underholdende. "Vinner alt" og "Puls" er to låter jeg synes er verdt å høre på. 

Det er rim på denne plata som jeg aldri har hørt for, credz for det. Med to sanger som er bra og to som er ok, og syv som er søppel. Men Erik og Kriss vil nok havne høyt på hitlistene likevel. Fordi låtene vil uansett herje på afterski og ihvertfall nå til russetiden. Sangene er perfekte for sitt publikum, som ikke hører så mye på tekstene og bruker det til å feste å synge med på. Men denne plata i sin helhet suger, som gjør at jeg gir Erik og Kriss:  



torsdag 14. mars 2013

Torsdager, aldri fikset torsdager...

"This must be Thursday," said Arthur musing to himself, sinking low over his beer, "I never could get the hang of Thursdays." Dette er et utdrag fra min favoritt bok, altså "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" av Douglas Adam. 

Dette er så sant, dette med torsdager. Aldri fikset torsdager. Hva skal man blogge om på torsdager? Har så mye å blogge om resten av uka. For eksempel, så kommer mine anmeldelser av de nye platene til Synne Sanden og Erik og Kriss i morgen. Men det er i morgen, hva med i dag?

Jo, får blogge om hvor mye vi hater torsdager og hva dere burde få med dere av nye album som kommer ut i morgen! 

I morgen burde dere få med dere ny album som: 

 Bloodsports - Suede 
Etter en lengre pause er endelig Suede tilbake med "Bloodsports." Deres første studioalbum siden 2002. De starter plata med en deilig melodiøs rockelåt som heter "It starts and ends with you".



Climbing The Rainbow - Synne SandenFem - Erik og Kriss
I en alder av kun 22 år, kommer Synne Sanden med sitt album nummer 2. "Climbing the Rainbow" er en av platene jeg skal anmelde i morgen. OG den nye plata til Erik og Kriss, "Fem", er den andre platen jeg skal gi dere min mening om i morgen. JA, dette er Erik og Kriss sin femte plate.

Hello My Name Is...Bridgit Mendler - Bridgit Mendler        Muchacho - Phosphorescent
Her er også to album jeg gleder meg til! Bridgit Mendler - Hello My Name Is Bridgit Mendler. Denne platen kom ut i oktober 2012, men kommer ikke før i morgen på platekompaniet. Hvis du syntes navnet høres kjent ut er det fordi hun er fra Disney Channel.

Matthew Houck. Han albumdebuterte som Phosphorescent med A Hundred Times Or More i 2003. Det er 10 år siden! Dette albumet Muchacho trur jeg blir spennende fordi han våger seg mer inn i rytmiske og elektroniske farvann.

Beat, Sweat, Heat - Cables
Cables er et norskt rock/punk band fra Oslo etablert i 2000. Bandet ga ut EP-en "Oh La La". Sammen med Ida Maria vand de også Zoom Urørt-finalen i 2006. I 2009 gav de ut debutalbumet "Same Places, Same Faces" som fikk en rekke med bra anmeldelser. 
Så dette albumet, "Beat, Sweat, Heat", gleder jeg meg veldig til! Her er en smakebit:







onsdag 13. mars 2013

Festival......

Jeg er 23 år og blir 24 år til høsten. Er jeg da for gammel til å dra på festivaler? Er litt redd for det, ihvertfall etter Hovefestivalen i fjor.
Her sitter jeg med rød caps og Stein min gode glade venn til høyre. Henholdsvis 89- og 90-modeller, med to som vi møtte på Hovefestivalen i fjor. To skikkelig ordentlig, hyggelige og morsomme personer, men de var 94-modeller! Så der sitter jeg på 22 år og drikker med ei lita jente på 16 år. Vi følte oss så sykt gamle! 

En dag fant jeg og en kompis, to skikkelig søte jenter. Vi pratet med de i en halvtimes tid, ved amfiscenen. Vi kjøpte selvfølgelig øl hele tiden for å virke som to gentlemen! Så gikk kompisen min tom på cashlessen sin (et betalingskort man bruker på festivaler) og spurte om hun ene jenta kunne kjøpe med en øl til han siden vi hadde kjøpt minst 4 stk til hver av dem. Da fikk vi beskjed om at det kunne hun ikke. Vi så på hverandre og tenkte "hva faen?" Vi tenkte at hun også kanskje var tom på cashlessen sin, men da svarte hun: "jeg er bare 17 år, så jeg får ikke kjøpt noe her." Uten å virke frekke reiste vi oss opp å løp! Er jeg for gammel? 

Jeg digger festivaler. I fjor var jeg både på Hovefestivalen og Downloadfestivalen i England. Der fikk jeg sett band som Black Sabbath, Steel Panther, Black Veil Brides, The Prodigy og Metallica. Elsker selve festivalstemningen. Savner den. Her ser du hvorfor:
Bo i en søppelhaug med kompiser.

Matchende ponchoer!

Føle deg sexy og konge i en poncho, i en campingstol, i et gjørmehelvete, i England!

Og selvfølgelig teltlivet! 


mandag 11. mars 2013

Drammen aka D-Town!

Ja, jeg er fra Drammen aka D-Town! Drammen har faktisk mer en Niklas Vindel og deltakere på Paradise Hotel, som helt tilfeldig begynner i dag.

Drammen har faktisk også musikere og mennesker som er respektable! Vi har blant annet duoen Alfred Hall som forrige uke platedebuterte med "Wilderness" og Donkeyboy som gjorde det massivt med singelen "Ambitions". Og ikke minst Jonas Fjeld som også er fra Konnerud, samme sted som meg!  Men i dag skal jeg skrive om et helt annet band som jeg digger! Get your kicks on!



Black Snakes spiller rock'n'roll. Fengende, riffbasert rock'n'roll som får rockefoten til å svinge. Bandet har gjort seg bemerket med en rekke eksplosive sceneopptredener og har blant annet hatt æren av å varme opp for ikke ukjente New York Doll - med strålende tilbakemeldinger.
Bandet musikalske univers har planeter som Gluecifer, Hellacopter og The Datsun. De tar elementer fra 60-tallet og blander det med en touch av Punk og PowerPop. Til sammen blir dette det de selv kaller Punchrock!

2011 var et spennende år for Black Snakes. De spilte seg frem til finale i bandkonkurransen Emergenza og spilte flere kritikerroste konserter på noen av Norges kuleste rockescener. Den sommeren var de også på turné i Kina. De besøkte syv byer og imponerte et nytt publikum med deres energiske liveshow. Black Snakes sin konsert på 2kolegas i Beijing er å finne BeijingDaze sin liste over årets konsertopplevelser.

Her fra en konsert under fadderuka i Notodden. Ja, jeg får lapdance av vokalisten Snack.

If You Can't Do The Mamba, Don't Dance! Min signerte CD.





Dette er en av mine desidert favorittband. Håper alle tar seg tid til å sjekke de ut! De ligger også på spotify.

lørdag 9. mars 2013

Ny header til bloggen min!

Da har jeg fått ny header til bloggen min! Takket være fantastiske Martine Strøm.

 Hvis dere ikke har sett den, så er det enda et bilde her.

Martine er ei jente som går på Westerdal school of communication, det skjønner jeg godt. Fordi hun er sykt flink og kreativ. Hvis dere vil se mer av hennes arbeid, sjekk henne på www.behance.net/martinemaya7f4a eller følg henne på instagram; Mortani1. 

Og igjen, tusen takk for en awesome header!!

Follow my blog with Bloglovin

UKA 2013 - Rena.

UKA 2013 - Rena har nettopp blitt ferdig! Uka er en liten "mini-festival" noen skoler arrangerer. Jeg var med i UKA-styret, som økonomisk ansvarlig. En utrolig lærerik opplevelse og noe jeg kommer til å ta med på CV'en. I løpet av denne uka arrangerte vi tre konserter.

Første konsert var torsdag 28/02. Da var det Oslo Ess med support fra Blodig Alvor som gjestet Biblioteket Pøbb & Scene. En sykt bra konsert. Blodig Alvor startet det hele med å "kicke ass!", før gutta i Oslo Ess entret scenen. Har aldri sett så mange headbange i Rena på en gang!! Over 100 stk i et så lite lokale, ble magisk! E,n av mine desidert beste kvelder her i Rena.

Bildet er tatt i Terningen Arena, Elverum. 

Andre konsert var fredag 01/03. Nå var det Kaveh sin tur til å spille for folka i Rena. K for Kaveh, K for Knallbra! Selv om Kaveh sier at swag er fag, så mener jeg at Kaveh er en av de få artistene Norge har som utstråler mest swag. Fikk dessverre ikke sett Kaveh på By:Larm i år, så det eneste å utsette på denne konserten var at jeg ikke fikk sett By:Larms beste baris.

K for Kaveh.

Siste konsert var lørdag den 02/03. Young E, vil ikke si så mye om denne konserten. Men etter tre låter begynte folk å gå hjem å legge seg eller stikke til det andre utestedet Rena har å by på. Fem låter inn i showet måtte selv jeg kaste inn håndkleet og tok med kjæresten min, stakkars henne btw, hjem for å lage oss mat og sove.

Men sett bort i fra Young E(lendig), så var UKA en relativt bra uke. Gleder meg til å se hva de får til neste år!



fredag 8. mars 2013

Frustrasjon!! Så mye konserter og så student.

Jeg kjenner frustrasjonen brer seg igjennom kroppen! Som en ekkel slange som er inne i huden og bare er dust mot alt inne i meg. Jeg har 269 kr på bankkortet og hvis jeg er heldig en krølla 50-lapp(ja, jeg herma etter Karpe Diem nå) i en eller annen bukselomme. Jeg har akkurat solgt hove-passet mitt fordi jeg måtte betale en litt for stor telefonregning... Så måtte jeg også droppe Slash i februar fordi jeg ikke hadde råd til å betale for reisen Oslo-Rena. Akkurat nå er studentlivet trist.

Mars. Så sykt mye bra konserter i mars; release-konsert med Jonas Alaska, El Cuero, Eva & The Heartmaker og ikke minst Inferno Metal Festival i slutten av måneden! Og jeg får ikke dratt på noen av de fordi jeg er i Rena og jeg er student. Synes vi på Music Management skulle fått billige konserter. Tog er lissom 344 kr per vei pluss 250 kr for en konsertbillett!  Det er 1000 kr  for en konsert... Og når jeg lever på 3000 kr i måneden som lånekassen vil gi til meg, takk for det foresten, blir det litt for lite!

Men siden jeg går Music Management er det jo evig med fordeler også. Fikk delegat-pass til By:Larm for rett over 1000-lappen og har vært med på å arrangere UKA-2013 med blant annet Oslo Ess som rocket Rena! Det er bare det at jeg vil på konserter hele tiden....

Disaster In the Universe, By:larm 2013. 

Blood Command, By:larm 2013.

Synne Sanden, By:larm 2013.

torsdag 7. mars 2013

Forelesning 07/03-2013 med Simen Eidsvåg


Først litt om Simen Eidsvåg. Det åpenbare, ja det er sønnen til Bjørn Eidsvåg. Men Bjørn er et eget kapittel jeg ikke er så gira på i dag. Kanskje senere. Simen derimot, er en spennende type! Simen har blant annet jobbet i Sony og EMI, før han startet sitt eget plateselskap, "Haaland og Eidsvåg". Som senere ble til HES; Haaland, Eidsvåg og Strøm. Simen er også mannen bak ideen til "kaizervirus", som han kom på i dusjen. Han er også blitt en legende her i Rena, da det gikk rykter om at han tar med studentene på puben halvveis ut i forelesningen. Men dette var kun et rykte.


JAAA! Ryktene var sanne! Simen Eidsvåg spanderte øl på hele klassen.

Så neste års Music Management og Musikk Produksjon, gled dere!

onsdag 6. mars 2013

Plateanmeldelse: Jonas Alaska - If Only As A Ghost

Denne skiva ble utgitt mandag 4.03.2012 og den inneholder 12 sanger. La meg ta deg igjennom dem låt for låt.
1.Here comes the sun again (3:54) - Denne sangen er funky og samtidig chill. Den får deg til å smile og holder rockefoten i trampetakt gjennom låta. Den har et litt langt mellomparti og jeg følte jeg datt litt av mot slutten. 4/6.

2. Lie down and weep (2:35) -Kul "pumpetakt". Jeg syntes synd på Jonas Alaska i denne låten. Ikke fordi sangen var rævva, men fordi stemmen hans var så fryktelig sårbar. Veldig bra! 5/6.

3.I saw you kid (2:06) - Gladlåta! En fryktelig bra solo fra 1:10. Likte spesielt godt dette: "I might be boring and I might be dumb but I know that I would be good too you!". Eneste som var feil med låta, hvorfor så kort? 5/6.

4. If only as a ghost (3:09) - Setter ned tempoet betydelig fra forrige låt. Denne låta gir meg feelingen av at det regner som faen ute, jeg sitter inne trygt og godt med familien, med levende lys og har det koselig uansett hvor jævlig det er ute. Men er den tittelsporet verdig? Litt for rolig og daft for min smak, men en utrolig koselig og stemningsfull låt. 4/6.

5 I don't think I love you anymore (4:02) - Fortsetter rolig. Det er litt mer tempo/trykk i bassen. Kan være at jeg sitter på skolen og hører på plata, men denne låta gjorde meg bare trøtt. Fin låt, men det er det. 2/6.

6. Grandpa pick me up (3:03) - Der ja! Endelig litt tempo igjen etter to langdryge låter og  rockefoten tramper takta igjen. Bra bestefar plukket opp Jonas Alaska i grevens tid, for her plukket han seg selv kraftig opp. Sitter igjen med et smil etter låta er ferdig og vil gjerne høre den igjen med engang! 5/6.

7. Come on and dance (3:42) - Skivas poplåt! En alright låt som er radiovennlig på alle nivåer. Gir den meg noe? Ikke egentlig. 3/6.

8. How could I forget (1:58) - Howdy! Country, herlig. Howdy I forgot to anmelde, ble helt inn i låta. Munnspill og greier. You amuse me, Jonas! 5/6.

9. In the morning (3:13) - Begynte med en gang å kose på kjæresten min, var koselig. Så la jeg merke til at den faktisk var litt trist, men god. 4/6.

10. Out the window (3:16) - Hvorfor fenger du meg sånn? Begynner å bli lei av at alle låtene er bra, så passer at neste låt heter "Poor little me". Solid låt igjen! 4/6.

11. Poor little me (3:09) - Starter i en tøff rytme som følges opp av Alaskas skjøre stemme, som på en måte gjøre at takta blir tøffere. Når jeg hører denne låta ser jeg for meg en jakt i en storby, der de skumle kjeltringene skal ta den lille søte hovedpersonen. Spennende. Veldig bra låt forsåvidt. 5/6.

12. Christina (4:47) - Etter en flott reise gjennom denne skiva, avslutter han med en deilig og rolig sang som får meg til å gjespe med et smil. 5/6.

Etter å ha hørt igjennom hele plata i sin helhet, savner jeg allerede mine to nye favorittlåter denne måneden. "I Saw You Now" og "Grandpa Pick Me Up". Nå skal jeg starte med en innleveringsoppgave, og denne plata blir nok spilt et par ganger til. At Jonas Alaska er nominert til tre spellemansspriser, kan jeg lett forstå. Musikken hans er lett å like og han er lett å like. Dette beviser at man ikke trenger verdens tøffeste stemme for å gjøre det bra!

Terningkast: 5.

Jomfrublogger

Dette er min første blogg! I skrivende stund, føler jeg meg som ei 14 år gammel rosablogger. Men en ting er sikkert, denne bloggen skal ikke være om sminke eller om hvordan puppene mine vil bli/ ble etter silikon. Jeg føler meg rimelig naken og klar for å miste bloggjomfruhinna mi! Så kom å penetrer meg med kommentarer og hjelp meg til å bli mer rutinert. For når man er 23 år, er det mye værre å miste jomfrudommen sin enn når man er 15!

På denne bloggen vil du finne mine anmeldelser av musikk, mye norsk og mye rock. Mine meninger om musikk. Du vil også kunne lese om hvordan min studenttilværelse er på Rena. Vi har mange spennende gjesteforelesere her, f.eks; Jarle Savio (A&R manager, EMI Music Norway) og Eirik Solheim (Strategic advisor at NRK).

Litt om meg. Jeg studerer Music management på høgskolen i Hedmark avdeling Rena. Jeg er 23år (1989), liker tv-serier, musikk og fotball.

Følg meg gjerne på twitter; Http://www.twitter.com/leffamaru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...