fredag 5. juli 2013

Sommerferie og tatoveringer...

Nå er jeg midt i sommerferien, det er juli og regnet øser ned. Jeg har fått meg jobb på Ypsilon Bar i Drammen. Så nå driver jeg å sparer til utveksling (litt av det jeg tjener i hvertfall) men det jeg sparer mest til er sydentur med kjæresten og en ny tatovering!

Jeg er helt vilt gira på ny tatovering nå, det er 2,5 år siden sist jeg tok, og nå skal jeg ta mer! Petter, lillebroren min og jeg satt i går kveld å sjekket ut forskjellige tatovører. OG vi fant en vi begge ble helt fascinert av, han hadde sykt deilige linjer og tatt masse av det jeg vil ha! Jeg vil ha ei ny dame, men denne gangen bare ansikt i Day Of The Dead stil. For dere som ikke vet hva det er, se her;

 
Min oppfatning er at folk syntes disse er skumle, jeg ser ikke den i det hele tatt. Jeg blir helt oppslukt i deres enestående vakre tankefulle tilstand. Skjønnheten er slående og alle detaljene i ansiktet er fengslende.

Jeg har dessverre ikke råd før slutten av september/ starten av oktober. Litt tidlig å gå innom studio å høre?

For de som ikke har sett tatoveringene mine enda, for jeg får høre hele tiden, "ååh kule tatoveringer, hva er det?" legger jeg ut noen bilder her;

Geisha'n og lotusblomsten min.
 
Hodeskallen min i day of the dead stil og mine tre flaue stjerner på brystet.

Og for alle som bare "er du ikke redd for hvordan du vil se ut når du er 80?"
1. Jeg kommer ikke til å bruke de neste 60 åra på å uroe meg for de siste 10.
2. Antall mennesker med tatoveringer nå stiger drastisk , så når jeg er 80 vil det være normalt å se veldig tatoverte 80-åringer.
3. Jeg kommer ikke til å se supersexy ut uansett, bare litt tøffere.
4.Jeg vil ha noe som minner om ungdommen min.
5. Når jeg er 80 veit jeg sikkert ikke hvilken dag det er uansett.
6. Jeg vil faktisk bli imponert hvis jeg lever så lenge.
7. Tenk på alle de nye helt ville trendene som vil komme, når jeg er gammel vil alt mulig annet sykt forgå, for eksempel tungesplitting vil være like normalt som å få ørene utvidet.
8.Min eneste skrekk med tatoveringer, er hvor jeg skal ha dem og om noen år, vil jeg ha nok plass?
9. Du vil helt sikkert ha like mange som meg da.
10. Jeg trur ikke jeg vil bry meg så mye om utseende når jeg 80.k

tirsdag 2. juli 2013

Den nye, tøffere og råere versjonen av Amy Winehouse!



Gin Wigmore, for ei dame. 

Med det siste albumet "Gravel & Wine" gjør hun stor suksess. Singelen hennes "Black Sheep"  ble spilt av under tv-seriene Grey's Anatomy og Teen Wolf. Singlen "Man Like That" ble også brukt i forbindelse med James Bond-filmen "Skyfall."

Hun er nå på turne og spiller nemlig hele Vans Warped Tour i år. 

 

Hun har en helt fantastisk råhet i stemmen, som kan sammenlignes med selveste Amy Winehouse. Når jeg hører på henne går jeg i en slags transe, der jeg føler at jeg må danse med hoftene samtidig som jeg rocker løs. Flaut, men utrolig deilig og befriende. De rolige låtene er vakre, stemningsfulle og har høy gåsehudfaktor!


Som bildet sier "Whisky, Wine & Gin" det anbefaler jeg deg og, når du kommer hjem fra jobb. Sett deg ned med en whisky eller et glass vin og hør på albumet "Gravel & Wine" med Gin.

mandag 1. juli 2013

Rare bandnavn

Da har vi kommet til min topp 10-liste over rare og awesome bandnavn!

Nr. 10
"Hoobastank"
The reason for dette navnet er tydeligvis en inside-joke fra high-school. Alt jeg tenker på er dessverre en hobostank. En tiendeplass stinker derimot ikke like mye som bandnavnet. Gratulerer.

Nr. 9
"The The"
Lite lite kreativt, veldig veldig uoriginalt, men bra nok til min liste. 

Nr. 8
"Death by Sausage"
Jenteband? Uansett, trist død! Men dere havner på min topp 10-liste og på en åttende plass.

Nr. 7
"Iwrestledabearonce"
Tøft bandnavn, tøff musikk, tøff dame på vokal, tøft bilde og tøft nok til en syvende plass.

Nr. 6
"The Mr.T Experience"
Ja, gutta i bandet kom på navnet under en episode av "The A-team." Noe som er greit, men å bare ta "Mr.T" og legge på "experience" holder akkurat ikke til topp 5. 

Nr. 5
"Mambo Kurt"
Han er stor, han spiller på metal-festivalen "Wacken" hvert år, og hver gang han spiller blir det fullt! Han kan ikke synge og har du en favorittlåt har han garantert ødelagt den med synthen og stemmen sin. Men selv om han ødelegger alle sanger han rører, klarer vi ikke å la være å elske han! Femteplass for Kurt.

Nr. 4
"Limp Bizkit"
Runkekjeksleken. På dette bildet er det fire vinnere og en taper. Taperen må spise kjeksen. Vet ikke hva som er verst, å akkurat ikke komme på pallen eller å spise den kjeksen. Hva synes du Fred? 

Nr. 3
"Dicks on Fire"
Noen som er overrasket over at disse gutta er tyske? Nei, ikke jeg heller. Dicks on tredjeplass.

Nr. 2
"We Butter the Bread with Butter"
Tyskere. Tysk på andreplass og. "We Butter the Bread with Butter" er ett så teit navn og nesten genialt nok for en førsteplass, men holder dessverre kun til en andreplass. 

Nr. 1
"Kid with Man Head"
"Kid with Man Head" med albumet "The Mr.Potatoe Head Chainsaw Massacre" tar en knepen seier. Jeg satt for meg selv lenge og funderte, men hver eneste gang jeg sa "Kid with Man Head" smilte jeg litt for meg selv og det ga punkerne i "Kid with Man Head" førsteplassen. Gratulerer!
  
Noen band som ikke klarte å havne på min prestisjetunge liste, er: "Feed The Rhino," "Turbowolf," "Cock Sparrer," "Totally Enormous Extinct Dinosaurs," "EEEEEWW! You're a Girl," "James, What are we gonna call our band?," "Sheep on Drugs," "Zombies under Stress," "Enuff Z'nuff," "Toad The Wet Sprocket," "Hootie and the Blowfish," "The farting Ghost," "Admiral Poopy Pants and his dancing Teeths," "Buttholesurfers," "Foo Fighters," "The Band Formerly Known as Sausage," "Smashing Pumpkins" og til slutt "If Cows had Wings."


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...