onsdag 26. juni 2013

Rocka jenter!

"I want every girl to pick up a guitar and start screaming" - Courtney Love.

Jenter som ikke bryr seg om hvordan normen for hvordan ei jente skal være og gir faen, er innerst inne det alle gutter vil ha. Jenter som ikke er som alle andre jenter. Vi vil ha rocka jenter. Ikke bare generelt men også flere rocka jenter i musikken!

   Lexus amanda, Blaclisted Me.            Miley Cyrus.                       Taylor Momsen, The Pretty Reckless.

Jeg er lei av Britney Spears, Mariah Carey, Taylor Swift og ikke minst Rihanna. Alle syngedamene, alle pop-prinsessene og alt det der! Jeg vil ha flere av disse damene som er på bildene. Nå har det vært for mye søtt i det siste, nå er det på tide med litt tyngre toner.

 
        Anissa Rodriguez, Eyes Set to Kill.            Jenna McDougall, Tonight Alive.

Gjennom historien er det mange kjente kvinnelige rockere som blant annet Janis Joplin, Stevie Nicks og Heart. Jeg vil tilbake til da The Runaways og Blondie herjet. Jeg vil ha flere Cherry bombs, også her i Norge.
Den største kvinnelige rockefiguren nå, er nok Hayley Williams fra Paramore. Når låta deres "Decode" ble brukt i filmen Twillight, tok det av for Paramore.

Silje Tombre, Blood Command på By:larm 2013.


Silje Tombre fra Blood Command er ekte cherry bomb! Hun gir meg trua på norsk rock igjen. Hun tar opp arven etter Agnete Kjølsrud fra Animal Alpha, som fortsatt er aktiv med bandet Djerv. Men det er fra Animal Alpha vi husker henne best. Blood Command spilte tidligere i år på Download Festival i England. Download hadde Rammstein, Iron Maiden og Slipknot som headlinere i år. Blood Command har også blitt bekreftet til Vans Warped Tour Uk og Roskilde.

High Five for Life og rocka damer!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...