fredag 28. juni 2013

Rocka jenter 3!

The pretty one, the reckless one and the pretty reckless!

The Pretty
Jenna McDougall fra Tonight Alive.

Tonight Alive er et australsk band. Bandet ble dannet i 2008. I 2011 kom deres debutalbum "What Are You So Scared of?". Tonight Alive har blitt rangert som en av topp 10 bands of all time på radiokanalen KROQ i US. 
Tonight Alive skal spille hele Warped Tour 2013. 
"The Other Side", som deres neste album vil hete, har planlagt utgivelse den 6.september i år!

The Reckless
Miley Cyrus.

Vi går fra "pretty" til "reckless", på samme måte som Miley Cyrus har gjort det. Fra søt disney-jente til skinna, dristig, hasjrøykende poprockende-jente! Greit, skal si meg enig at Miley Cyrus ikke er den mest rock'n'roll jenta jeg kunne ha funnet. Men hun er nå ute med låten "We can't stop", som jeg elsker. 
 ..................
Hun ble født i 1992. Slo for alvor til når hun kom til Disney Channel og ble Hannah Montana. Hun trenger ikke mer introduksjon, jeg gir dere bare musikkvideoen til "We Can't Stop"  som er pure awesomeness! 

The Pretty Reckless
Taylor Momsen fra The Pretty Reckless. 

Taylor Momsen selvfølgelig, the Pretty Reckless. Hun er mest kjent som "little J" fra tv-serien Gossip Girl. Litt mindre kjent som hun lille jenta fra grinchen-filmen med Jim Carrey. Med bandet The Pretty Reckless liker hun å sjokkere med minimalt sceneantrekk. I tillegg til dette har hun helt rå stemme.

The Pretty Reckless er et band fra New York. De kom ut med debutalbumet "Light Me Up" i 2010 og singelen "Make Me Wanna die" toppet rockelistene i Storbritannia. Taylor Momsen droppet ut av skuespillerkarrièren for å satse på musikk, det er vi glade for. Derfor er det snart dags for deres andre studioalbum "Going to Hell". Deres første singel "Follow Me Down" ble sluppet for en uke siden, hør den her;






torsdag 27. juni 2013

Rocka jenter 2!


Ikke bare er disse to rocka jentene i et hardcore band fra USA, men for å gjøre det enda mer sexy, de er også søstre! De startet bandet i 2003.

Alexia og Anissa Rodriguez. 

I 2007 overtok Alexia  plassen som vokalist, etter at deres gamle forlot bandet. Samtidig er hun også gitarist. 

Bandet har gitt ut fire album så langt. Det første kom i 2008, Reach, deretter kom The World Outside i 2009 og Broken Frames i 2010. Etter dette ble de bekreftet til å spille på Vans Warped Tour i 2011. Etter det kom deres nå foreløpige siste album, White Lotus.. Bandet jeg snakker om er selvføgelig:


Eyes Set To Kill!
Med albumet The World Outside fikk de sitt første gjennombrudd og ble omtalt på forsiden av USA Today "100 bands you need to know" og de fikk også være vert for en epsisode av MTV's "Headbangers Ball." Albumet Broken Frames ble rangert på en femteplass på listen "Locals Only: The Best Album and EPs in 2010."


I 2012 ble det klart at Eyes Set To Kill hadde signert med Century Media Record og de vil komme med deres femte studioalbum i 2013. Jeg gleder meg til å høre mer fra disse rocka søstrene. 

Avslutter med noe jeg fant i et intervju fra http://epidemicnation.com/interview-with-eyes-set-to-kill/

Who is the band influence?
All of us collectivly are influenced by The Deftones, Thrice,
 Killswitch Engange, As I Lay Dying, 
and Britney Spears.

Tar selvkritikk for at jeg mobbet Britney Spears i går.

onsdag 26. juni 2013

Rocka jenter!

"I want every girl to pick up a guitar and start screaming" - Courtney Love.

Jenter som ikke bryr seg om hvordan normen for hvordan ei jente skal være og gir faen, er innerst inne det alle gutter vil ha. Jenter som ikke er som alle andre jenter. Vi vil ha rocka jenter. Ikke bare generelt men også flere rocka jenter i musikken!

   Lexus amanda, Blaclisted Me.            Miley Cyrus.                       Taylor Momsen, The Pretty Reckless.

Jeg er lei av Britney Spears, Mariah Carey, Taylor Swift og ikke minst Rihanna. Alle syngedamene, alle pop-prinsessene og alt det der! Jeg vil ha flere av disse damene som er på bildene. Nå har det vært for mye søtt i det siste, nå er det på tide med litt tyngre toner.

 
        Anissa Rodriguez, Eyes Set to Kill.            Jenna McDougall, Tonight Alive.

Gjennom historien er det mange kjente kvinnelige rockere som blant annet Janis Joplin, Stevie Nicks og Heart. Jeg vil tilbake til da The Runaways og Blondie herjet. Jeg vil ha flere Cherry bombs, også her i Norge.
Den største kvinnelige rockefiguren nå, er nok Hayley Williams fra Paramore. Når låta deres "Decode" ble brukt i filmen Twillight, tok det av for Paramore.

Silje Tombre, Blood Command på By:larm 2013.


Silje Tombre fra Blood Command er ekte cherry bomb! Hun gir meg trua på norsk rock igjen. Hun tar opp arven etter Agnete Kjølsrud fra Animal Alpha, som fortsatt er aktiv med bandet Djerv. Men det er fra Animal Alpha vi husker henne best. Blood Command spilte tidligere i år på Download Festival i England. Download hadde Rammstein, Iron Maiden og Slipknot som headlinere i år. Blood Command har også blitt bekreftet til Vans Warped Tour Uk og Roskilde.

High Five for Life og rocka damer!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...